UV zwemkleding

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

UV zwemkleding voor kinderen | 4ActiveKidz

Wanneer je kind lekker aan het spelen is aan het strand of in de tuin kan je je nog wel eens zorgen maken dat hij of zij verbrand door de zon. Hoe goed je je kind ook hebt ingesmeerd met zonnebrandcrème, verbranden kan nog steeds vooral als je kind de hele dag in de zon speelt. Je hoeft je hier niet langer zorgen om te maken dat je kind verbrand, want wij bieden de oplossing hiervoor! 4ActiveKidz verkoopt UV zwemkleding waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je kind verbrand. De UV werende stof in de zwemkleding heeft een UV filter van 50+ bescherming tegen de zon. UV zwemkleding zorgt niet alleen voor bescherming tegen de zon maar de kleiding droogt ook heel snel. De UV zwemkleding is verkrijgbaar in shirts met korte mouw, shirts met lange mouw, korte broeken, rokjes en als een heel zwempak. 4ActiveKidz.nl verkoopt UV zwemkleding voor zowel jongens als meisje in de webshop.

Ruim assortiment UV zwemkleding voor jongens en meisjes

De UV zwemkleding van 4ActiveKidz is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Felblauwe zwempakken, knalroze shirts, oranje zwembroeken, zwarte shirts en zwarte broeken, wij hebben het allemaal. Voor zowel jongens en meisjes is er veel keuze in de zwemkleding met UV bescherming. De collectie van de UV kleding bestaat uit verschillende merken van topkwaliteit. Sonpakkie, O’Neill en Zee & Zoo zijn merken van zwemkleding die wij verkopen in onze webshop. De maten van de UV zwemkleding liggen tussen maat 92 en maat 164. De zwemkleding is elastisch en het sluit goed aan op het lichaam, dus het is belangrijk dat je de juiste maat bestelt voor je kind. In de maattabel op de webshop kan je gemakkelijk zien welke maat je voor je kind moet bestellen zodat de zwemkleding goed zit.

Online topkwaliteit kinderzwemkleding bestellen

Je kunt nu heel gemakkelijk zwemkleding bestellen bij 4ActiveKidz.nl. Je hebt gratis verzending vanaf €75,- en je kan het gratis retourneren als de maat niet goed is, of als er iets anders is met de zwemkleding. Na elke bestelopdracht krijg je een bevestiging op de e-mail van de bestelling. 4ActiveKidz verkoopt ook andere zwemkleding op de webshop zoals bikini’s en badpakken. De bikini’s en badpakken in onze webshop hebben allemaal UV filters en kan je ook gemakkelijk bestellen. Voor andere sportkleding voor kinderen ben je bij ons ook aan het goede adres. Wij hebben een groot aanbod aan sportkleding van topkwaliteit en een goede prijs.