Beachshorts

Naar Filter
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 • - 63%

  Meisjes beachshort Dahlia Baia

  Zee en Zo

  Normale prijs: € 26,95

  Special Price € 9,99

 • - 63%

  Meisjes beachshort Dahlia Granatina

  Zee en Zo

  Normale prijs: € 26,95

  Special Price € 9,99

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Beachshorts voor meisjes zijn een mooie aanvulling op een bikini

Zwemmen is goed voor de gezondheid van het lichaam van kinderen. Door te zwemmen worden alle spieren in het lichaam getraind. Zwemmen is een leuke en plezierige manier om de conditie van het lichaam bij te houden en de gedachtes los te laten. Met vrienden en vriendinnetjes zwemmen is echt leuk, maar bij zwemmen hoort natuurlijk mooie speciale zwemkleding. Een beachshort is een geweldige aanvulling voor de bikini van een meisje. Met de prachtige kleurrijke beachshorts van 4ActiveKidz.nl gaat elk meisje met plezier op vakantie. Beachshorts komen weer helemaal in en zijn een geweldige aanvulling op de bikini. Als het wat te koud wordt hoeven meisjes niet eerst af te drogen en normale kleding aan te doen, maar kunnen ze de beachshort aan doen om wat meer bekleding te hebben. Met het brede en ruime assortiment van 4ActiveKidz.nl heeft elk meisje een trendy beachshort voor op vakantie. Naast de leuke beachshorts en bikini’s is er ook nog speciale zwemkleding wat Uv-straling tegengaat.

Breed en ruim assortiment aan meisjes beachshorts

Meisjes die op zoek zijn naar leuke trendy beachshorts zijn bij 4ActiveKidz.nl op het juiste adres. Wij bieden veel soorten verschillende beachshorts aan in felle kleuren. Veel beachshorts bevatten leuke prints waardoor de variatie van beachshorts erg groot is, er is daarom maar een kleine kans dat een ander meisje dezelfde beachshort heeft. Met het laaggeprijsde assortiment zijn onze klanten niet erg duur uit en krijgen ze een beachshort van hoge kwaliteit. De meisjes beachshorts zijn gemaakt van stoffen die erg lang meegaan, tijdens het zwemmen in de beachshort tegen alles beschermt. Naast de beachshorts van 4ActiveKidz.nl zijn er nog leuke bikini’s, badpakken en andere zwemkledingaccessoires. Met de topmerken van ons zwemt ieder kind met plezier in onze zwemkleding. De prachtige zwemkleding is beschikbaar in veel vrolijke kleuren waardoor elke outfit goed te matchen valt. Een combinatie van een roze bikini en een roze beachshort zien meisjes er schattig en leuk uit.

Online outdoor kleding kopen bij 4ActiveKidz.nl

Kinderen die op zoek zijn naar een goeie zwemkleding outfit hoeven niet meer verder te zoeken. Met de veilige en comfortabele zwemkleding zwemt elk kind op zijn gemak door het water. Met de kwalitatieve welbekende merken van 4ActiveKidz.nl zit er altijd wel wat leuks bij voor elk kind. Bij ons kan je betalen via veel verschillende soorten manieren. iDeal, PayPal en Visa behoren tot de opties om veilig en vertrouwd online zwemkleding te bestellen. Bij ons geldt er een 14 dagen retour regel, nadat mensen hun producten hebben ontvangen zijn er 14 dagen om producten terug te sturen. De producten moeten wel ongebruikt en in goeie staat teruggezonden worden. Voor vragen of adviezen kan je altijd contact opnemen met ons op: info@4activekidz.nl.