Zwemvesten

Naar Filter
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
  • - 70%

    Dinghy Genua 50 Newton 40-50kg

    Baltic

    Normale prijs: € 57,50

    Special Price € 17,25

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Professionele zwemvesten voor de beste kinderveiligheid | 4ActiveKidz.nl

Als kinderen het water op gaan zijn ouders vaak een beetje bezorgd of angstig. Op het water vinden ouders het vaak spannend voor kinderen, daarom staat veiligheid voorop bij vele ouderen. Veilig het water op gaan kan eenvoudig met een zwemvest, dit zorgt ervoor dat kinderen boven water blijven als ze in het water komen. Door gebruik te maken van een zwemvest blijven kinderen drijven als ze over boord vallen van een boot of in het water vallen tijdens het uitoefenen van een watersport.  Het werkt zelfs als kinderen bewusteloos zijn! Een zwemvestis een drijfhulpmiddel, ook wel zwemvest genoemd. Het zorgt ervoor dat kinderen extra drijven op het water, waardoor het makkelijker word om te zwemmen. Het zwemvest heeft vergeleken met het reddingsvest minder drijfvermogen en zorgt er niet voor dat je op jouw rug word gelegd. Volgens Europese normen heeft een reddingsvest (zwemvest) bepaalde kenmerken. In opgeblazen toestand heeft het een opvallende kleur met reflecterende strepen. Het heeft een kanteltijd van 5 seconden of minder en het reddingsvest moet de mond minimaal 8 cm boven het water houden.

Divers assortiment zwemvesten voor kinderen

Volgens de Europese normen zijn er vier verschillend soorten reddingsvesten. Bij 4ActiveKidz ben je aan het juiste adres om veilige zwemvesten voor kinderen te kopen. Wij verkopen reddingvesten van 50 Newton (drijfvermogen). Het reddingsvest is een drijfhulpmiddel. Het is geschikt voor kinderen die tussen de 25 en 50 kg wegen. Ook zijn er reddingsvesten van een drijfvermogen van 275 Newton. Dit is geschikt voor zowel zwemmers en niet-zwemmers op open zee onder extreme weersomstandigheden. Binnen deze groepen reddingsvesten hebben wij vesten met vaste vulling en vesten met gasvulling (opblaasbaar). Op 4activekidz verkopen wij speciaal vesten van 50 Newton met een vaste vulling. De vesten met vaste vulling zijn bijzonder geschikt voor spelende kinderen, waterskiers en surfers. Om een goeie kinderzwemvest uit te kiezen, weeg je gewoon weg jouw kind af en bekijk je via ons online aanbod in welke gewichtsklasse jouw kind valt. Als jouw kind zwaarder dan 50 kg is, bevelen wij een reddingsvest aan voor meer veiligheid.

Online zwemvesten bestellen

Het kind moet zo goed mogelijk beschermd worden tijdens het zwemmen. Daarom spelen kinderen nu met onze zwemvesten gegarandeerd veilig in het water. Dus goed opgelet jongens en meisjes! De coolste zwemvesten koop je bij 4ActiveKidz. Van blauwe zwemvesten tot roze zwemvesten, ze zijn allemaal hip! Heerlijk onbezorgd een dagje het water op met de coolste zwemvesten is bedoeld om op te vallen tussen de andere kinderen. Met onze zwemvesten is de veiligheid en stijl voor jouw kind zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Advies nodig? Bel 0184-760024 voor Vraag en antwoord.