Reddingsvesten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Reddingsvest: veiligheid voor uw kind | 4ActiveKidz.nl

Ouders willen natuurlijk graag zwemmen met hun kind en moeten daarom dus extra maatregelen treffen voor de veiligheid van hun kind. Met reddingvesten van 4ActiveKidz.nl kan de veiligheid van het kind verhoogd worden. Door de kraag van het reddingsvest drijven kinderen beter op het water en wordt het gezicht van het kind naar boven gedraaid. Het reddingvest brengt als het ware het gezicht van het kind naar boven zodat er makkelijk adem kan worden gehaald. Een reddingsvest wordt ook wel een drijfhulpmiddel genoemd, omdat het mensen en vooral kinderen helpt om te leren zwemmen. Door een reddingvest kan er een veilige ontmoeting worden gemaakt met het zwemmen in het water. Door de zekerheid van een kinder reddingsvest is er geen angst om te verdrinken en kan iedereen met plezier en enthousiasme het water op.

Breed en ruim kinder reddingvesten assortiment

4ActiveKidz.nl gelooft dat de klant altijd vooropgesteld moet worden en daarom hebben wij een grote variatie betreft kinder reddingsvesten. Met het brede en ruime assortiment proberen wij iedereen tevreden te stellen. Voor jongens en meisjes zijn er oranje kinder reddingsvesten beschikbaar. Oranje is de perfecte kleur om op te vallen op het water, dit creëert extra veiligheid en overzicht. Een kinder reddingvest heeft in vergelijking met een zwemvest meer drijfvermogen, dit komt doordat het kinder reddingsvest meer vulling heeft. Natuurlijk hebben de kinderen niet allemaal hetzelfde gewicht, het ene kind is het andere kind niet. Daarom is ons assortiment opgedeeld in verschillende gewichtsklassen, maar meestal is een kinder reddingsvest met 50 newton wel geschikt. De reddingsvesten zijn zeer geschikt voor zware omstandigheden, vaak worden de reddingsvesten gebruikt voor drenkelingen, dus veilig zijn de kinder reddingsvesten zeker. Naast de kwalitatieve kinder reddingsvesten verkopen wij ook kinder zwemvesten.

Voordelig online kinder reddingsvesten kopen

Kinderen moeten in alle veiligheid kunnen zwemmen, daarom bieden wij kwalitatieve kinder reddingsvesten die lang mee zullen gaan. Alle producten van 4ActiveKidz.nl zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze kassa. Bij het afreken van de producten worden de gegevens veilig en vertrouwd opgeslagen. De coolste en stijlvolste kinder reddingvesten vind je gegarandeerd bij 4ActiveKidz.nl. Met kinder reddingsvesten kan er heerlijk worden genoten van een dag op het water, of juist een dag ongerust zwemmen. Schaf daarom nu een mooie kinder reddingsvest aan op onze website. Voor vragen of adviezen over ons kinder reddingsvest assortiment kan er altijd contact worden opgenomen met onze medewerkers. De medewerkers van 4ActiveKidz.nl staan altijd voor iedereen klaar.