Softshell jassen

Naar Filter
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 • - 70%

  roze zomer softshell jas Barkin

  Color Kids

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 13,49

 • - 70%

  grijze zomer softshell jas Barkin

  Color Kids

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 13,49

 • - 70%

  blauwe zomer softshell jas Barkin

  Color Kids

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 13,49

 • - 70%

  Rode winter softshell jas Sapello

  Color Kids

  Normale prijs: € 79,95

  Special Price € 23,98

 • - 70%

  racer blauwe kinder softshell jas

  Helly Hansen

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 14,99

 • - 70%

  pink softshell jas Paramount

  Helly Hansen

  Normale prijs: € 59,95

  Special Price € 17,98

 • - 70%

  grijs/blauwe softshell jas Torin

  Kilmanock

  Normale prijs: € 89,95

  Special Price € 26,98

 • - 70%

  pink winter softshell jas Jicola

  Color Kids

  Normale prijs: € 99,95

  Special Price € 29,98

 • - 70%

  paarse kinder softshell jas Gelika

  Kilmanock

  Normale prijs: € 109,95

  Special Price € 32,98

 • - 70%

  zwarte winter softshell jas Jicola

  Color Kids

  Normale prijs: € 99,95

  Special Price € 29,98

 • - 70%

  pink winter softshel jas Jiazi

  Color Kids

  Normale prijs: € 89,95

  Special Price € 26,98

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Softshell jassen voor kinderen | 4ActiveKidz

Softshell jassen worden ieder jaar populairder, zo ook bij kinderen. Daarom bieden wij bij 4ActiveKidz softshell jassen aan speciaal gemaakt voor kinderen. De jassen kunnen het hele jaar door gedragen worden voor verschillende activiteiten. In de winter kan het net iets te koud zijn voor uw kind, daarom biedt 4ActiveKidz softshell jassen speciaal gemaakt voor de winter. De jas is gemaakt van dun materiaal ondanks dat is de jas waterafstotend en winddicht. Hierdoor kan uw kind rustig buiten spelen in de regen of wanneer het veel waait buiten, dit maakt het een perfecte jas voor in Nederland. Omdat de softshell jas van 4ActiveKidz naast zijn genoemde eigenschappen ook een hoog ademend vermogen heeft, is de jas perfect voor kinderen in Nederland die graag buiten sporten en buiten spelen. Door het hoog ademend vermogen wordt er minimaal gezweet. Er zijn nog veel meer activiteiten waar de jas bij gebruikt kan worden, maar door de vele eigenschappen vinden wij bij 4ActiveKidz dat de softshell jassen perfect zijn voor uw kind.

Diverse softshell jassen voor kinderen

Bij 4ActiveKidz bieden wij een groot aanbod aan jassen en hebben dus ook een groot aanbod aan softshell jassen voor verschillende activiteiten. 4ActiveKidz heeft zomer softshell jassen en winter softshell jassen. De zomer jassen zijn perfect voor zomeractiviteiten door de bouw van de jas. Het is beademend en zorgt ervoor dat je minder zweet. Dit geldt ook voor de winter sofshell jassen van 4ActiveKidz. De winter jassen zijn natuurlijk warmer dan de zomer jassen. De softshells zijn van prima kwaliteit en netjes afgewerkt. Omdat de softshell jas zo lekker soepel is kan uw kind zich comfortabel bewegen tijdens de sportactiviteiten voor zowel in de winter als in de zomer. Bij 4ActiveKidz zijn de jassen verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten voor uw kind. De kleding is ontwikkeld voor kinderen van 2 t/m 16 jaar. 4ActiveKidz verkoopt softshell jassen voor zowel jongens als meisjes van bekende merken als Color Kids en Ziener.

Online softshell jassen voor kinderen bestellen bij 4ActiveKidz

De softshell jassen zijn goed te combineren met andere producten op onze website zoals een thermo ondergoed. Wij bij 4ActiveKidz vinden dat de juiste kleding voor de juiste activiteit essentieel is voor de veiligheid van uw kind. Daarom heeft 4ActiveKidz.nl een groot aanbod aan kleding voor activiteiten zoals zwemmen, outdoor, wintersport, fietsen etc. Ook hebben wij kleding specifiek voor jongens en kleding specifiek voor meisjes. Wij vinden het belangrijk dat uw kind het hele jaar door buiten kan spelen en sporten. De kleding bij 4ActiveKidz is makkelijk te bestellen op de website 4ActiveKidz, bij een bestelling van €75,- krijgt u de bestelling gratis bezorgd. Als u problemen heeft kunt u ons gerust contacteren op de contactpagina van 4ActiveKidz.nl. Als u de bestelling wilt ophalen dan is dat mogelijk bij onze 4ActiveKidz winkel in Arnhem. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken via onze mail info@4activekidz.nl