Regenpakken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Regenpakken voor kinderen | 4ActiveKidz.nl  

De regenpakken zorgen ervoor dat je kind droog op zijn of haar bestemming komt. Als je kind bijvoorbeeld naar school of naar de sportvereniging fietst door de regen zonder regenpak, dan komen ze nat aan. Als ze al nat beginnen te sporten of op school aankomen, hebben ze het koud en is de kans dat ze ziek worden een stuk groter. Daarom zijn regenpakken zo belangrijk, de regenpakken houden niet alleen het water tegen ook houden ze de koude wind van het lichaam weg. Hierdoor zullen de kinderen het niet koud hebben op de fiets en worden ze ook niet natgeregend. Veel kinderen vinden de regenpakken niet mooi, daarom heeft 4ActiveKidz.nl verschillende regenpakken in verschillende leuke kleuren. Zo zit er voor ieder kind een regenpak bij die fijn zit en daarnaast er ook nog eens leuk uitziet.

Ruim assortiment aan kinder regenpakken

De regenpakken van 4ActiveKidz.nl zijn niet alleen waterdicht, de regenpakken zijn ook lekker warm, doordat ze ook de wind tegenhouden. We hebben voor elk kind een regenpak in ons assortiment, zo hebben we regenpakken voor jongens en voor meisjes. We hebben geel met blauwe regenpakken voor kinderen die willen opvallen, perfect dus voor in het donker. Voor kinderen die van kleuren houden hebben we regenpakken met ruitjes en verschillende kleuren. Deze regenpakken zijn ook uitgerust met elastieken bandjes die je onder je schoen kan bevestigen, zodat de regenbroek niet omhoog schiet tijdens het fietsen. Alle regenpakken zijn uitgerust met een capuchon die ervoor zorgen dat het hoofd ook droog blijft. Voor meisjes hebben we mooie roze en paarse regenpakken en voor jongens groene en blauwe regenpakken. De regenpakken zijn ook voorzien van opvallende reflectoren, voor als kinderen in het donker fietsen en zo zijn ze goed te zien voor het overige verkeer. Ook hebben we regenpakken die niet in opvallende kleuren zijn, maar gewoon in het donkerblauw. De regenpakken zijn te bestellen in de maten 92 t/m 152, dus voor ieder kind zit er een regenpak tussen. Om geen natte voeten te krijgen in de regen hebben we ook regenlaarzen die bij de regenpakken passen.

Uitstekende service en een snelle levering van onze outdoor kleding

Heb je het regenpak gevonden die je zocht? Dan kun je die gemakkelijk bestellen op 4ActiveKidz.nl. Bij een besteding van €75,- of meer wordt de bestelling gratis bij je afgeleverd. Als je besteld hebt komt het pakketje 2 werkdagen nadat je besteld hebt binnen. Mocht je niet thuis zijn als het pakketje afgeleverd wordt, dan komt de chauffeur de volgende dag nog eens langs. Veilig en makkelijk betalen met iDeal en PayPal, ook kan je betalen met AfterPay, dit houdt in dat je achteraf betaald. Zo betaal je alleen voor het gene dat je daadwerkelijk wil houden. Heb je een verkeerd product binnen gekregen of mocht je niet geheel tevreden zijn, dan kun je het product terugsturen of ruilen. De kosten voor het retourneren zijn voor 4ActiveKidz.nl. Voor meer vragen over je bestelling of over een van onze producten kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder!