Zwemvesten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Meisjes zwemvesten voor extra veiligheid | 4ActiveKidz.nl

Jonge meisjes met of zonder een zwemdiploma moeten veilig het water op. Met meisjes zwemvesten kan er gemakkelijk extra veiligheid worden gecreëerd. Bij 4ActiveKidz.nl bieden wij prachtige meisjes zwemvesten aan die voor veiligheid zorgen. De meisjes zwemvesten zitten comfortabel om het lijf, waardoor het voortbewegen in het water soepel verloopt. De kraag van de meisjes zwemvesten zorgt voor, dat het hoofd boven water blijft. Hierdoor zal er geen water in de mond lopen en zal geen enkel kind kunnen verdrinken. Het meisjes zwemvest geeft ook extra ondersteuning, om kinderen te helpen bij het zwemmen. Wil je extra veiligheid voor je kind tijdens het zwemmen? Dan ben je bij 4ActiveKidz.nl op het juiste adres, voor de beste meisjes zwemvesten. Meisjes gaan prettiger het water op en de kans op verdrinking wordt verkleind.

Breed en ruim meisjes zwemvesten assortiment

Voor het kopen van veilige meisjes zwemvesten ben je bij 4ActiveKidz.nl op het juiste adres. Met het brede en ruime meisjes zwemvesten assortiment maken wij elke klant tevreden. Het meisjes zwemvesten assortiment bevat vele verschillende modellen en merken. De meisjes zwemvesten zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, waardoor ze opvallen tijdens het zwemmen. De meisjes zwemvesten zijn allemaal eenvoudig dicht te maken met een stevige rits, die gecombineerd is met een clipsluiting. De meisjes zwemvesten hebben een minder drijfvermogen in vergelijking met een reddingsvest. De drijfkracht van een reddingvest is zodanig groot, dat kinderen zich niet goed kunnen voortbewegen tijdens het zwemmen. Daarom is een meisjes zwemvest ideaal om te gebruiken voor het zwemmen. Het complete assortiment is onderverdeeld in verschillende gewichtsklassen. De meisjes zwemvesten variëren tussen de 25 en 50 newton. 50 newton is het meest geschikt voor kinderen. Naast de meisjes zwemvesten verkopen wij bij 4ActiveKidz.nl ook prachtige bikini’s.

Service en kwaliteit bij 4ActiveKidz.nl

4ActiveKidz.nl vindt dat alle kinderen veilig het water op moeten. Daarom bieden wij een breed en ruim assortiment meisjes zwemvesten aan. De meisjes zwemvesten zijn met een paar klikken eenvoudig online te bestellen. Met de topkwaliteit van onze meisjes zwemvesten zal er veel plezier worden beleefd. Schaf daarom nu een prachtig en leuke meisjes zwemvest aan, voor een scherpe prijs. Voor vragen of adviezen over ons meisjes zwemvesten assortiment, kan er altijd contact opgenomen worden met onze behulpzame medewerkers. Je kunt ons altijd bereiken op het volgende e-mailadres: info@4activekidz.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer: 026-3647398.