Reddingsvesten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Reddingsvesten voor meisjes | 4Activekidz.nl

Samen met uw dochter op een boot of op een andere manier het water op? Zorg er dan voor dat zij een reddingsvest draagt. Het dragen van een reddingsvest is van groot belang voor kinderen wanneer u met ze op het water gaat. Het reddingsvest zorgt namelijk voor veiligheid. Alle reddingsvesten zijn voorzien van een kraag. Zodra een baby of kind in het water valt, drijven zij direct om met hun gezicht naar boven. Dit voorkomt verdrinking van uw kind. Natuurlijk let u goed op uw kinderen wanneer u met ze op een boot gaat. Het is ook niet verplicht om ze een reddingsvest te laten dragen. Toch wordt het sterk aangeraden, de kans dat uw kinderen het water in vallen bestaat natuurlijk wel. Het reddingsvest kan op dat moment het leven van uw kind redden. Zorg daarom altijd voor een passend reddingsvest voor jongens of meisjes op het water.

Assortiment aan reddingsvesten voor meisjes bij 4Activekidz.nl

Bij 4 Active Kidz kunt u terecht voor het bestellen van reddingsvesten voor meisjes. Het aanbod bestaat uit diverse soorten reddingsvesten van de merken Baltic en Helly Hansen. Het dragen van een reddingsvest is enorm belangrijk voor de veiligheid van uw kind. Daarnaast ziet een reddingsvest er ook nog eens stoer en enorm leuk uit. De reddingsvesten zij verkrijgbaar in de kleur geel of oranje of voorzien van een leuke print. Dankzij de kleur is het kind goed zichtbaar maar wanneer hij of zij in het water valt maar dit maakt het uiterlijk van het reddingsvest meteen ook een stuk leuker voor kinderen. Er zijn verschillende groottes reddingsvesten beschikbaar afhankelijk van het gewicht van uw kind. Voor baby’s vanaf 3 kilogram zijn er al reddingsvesten beschikbaar. De reddingsvesten zijn voorzien van een bandje dat loopt vanaf de rug onderdoor en kan aan de voorzijde worden vastgemaakt. Zo zal uw kind niet uit het vast vallen. De voorzijde is voorzien van een rits en een kliksluiting. De bandjes zijn allen op maat te verstellen.

Online active wear voor kinderen bestellen

In de webshop van 4ActiveKidz.nl kunt u naast reddingsvesten voor meisjes ook terecht voor vele andere soorten kleding en accessoires voor kinderen op het gebied van sport en outdoor. 4Active Kidz is dé online winkel die zich hierin specialiseert. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd. De kleding heeft uitstekend draagcomfort en wij bieden kleding van vele soorten merken. Contact met de klant vinden wij erg belangrijk waardoor wij over een goede klantenservice beschikken. Alle kleding en overige producten bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Een bestelling kunt u veilig en snel betalen door middel van diverse betaalmethodes. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen. Uw bestelde artikelen worden snel bij u thuis geleverd. Wanneer een product toch niet naar wens is, kunt u deze gratis retourneren. Verzenden van bestellingen boven de € 75,- is gratis. Wanneer u een vraag heeft of graag persoonlijk advies krijgt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.