Zwemvesten

Naar Filter
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
  • - 70%

    Dinghy Genua 50 Newton 40-50kg

    Baltic

    Normale prijs: € 57,50

    Special Price € 17,25

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Jongens zwemvesten voor meer veiligheid | 4ActiveKidz.nl

Jonge kinderen moeten veilig het water op, ook al hebben ze een zwemdiploma. Extra veiligheid is voor kinderen nooit verkeerd. Met de mooie jongens zwemvesten van 4ActiveKidz.nl, wordt de veiligheid van een zwemmend kind verhoogt. Met de jongens zwemvesten, kunnen kinderen zich op het water comfortabel voort blijven bewegen. Door de kraag van het jongens zwemvest, blijven kinderen beter drijven op het water. Het gezicht wordt als het ware naar boven gehouden, zodat er geen water in de mond voor het kind kan komen.  Hierdoor wordt de ademhaling bevorderd en zal een kind nooit kunnen verdrinken. Doordat het jongens zwemvest extra ondersteuning geeft, kan dit de kinderen ook helpen bij het leren zwemmen. Ouders die bezorgd zijn of extra veiligheid willen voor hun kind, zijn bij 4ActiveKidz.nl op het juiste adres. Met de veilige jongens zwemvesten wordt de angst voor verdrinking verkleind en kan ieder kind onbezorgd en met plezier het water op.

Breed en ruim jongens zwemvesten assortiment

Bij 4ActiveKidz.nl proberen wij de klant een zo goed mogelijk aanbod aan te bieden van jongens zwemvesten. Door de ruime variatie in de jongens zwemvesten is er voor iedereen wel een keuze te maken. De jongens zwemvesten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en vele maten. De jongens zwemvesten zijn voorzien van felle kleuren, waardoor ze tijdens het zwemmen goed opvallen. De ouder en omliggende personen in het water, kunnen het kind dan goed zien, waardoor het kind goed in de gaten kan worden gehouden. Een jongens zwemvest heeft minder drijfvermogen vergeleken met een reddingsvest, maar toch is het handig om een jongens zwemvest te dragen tijdens het zwemmen in een zwembad. De drijfkracht van een reddingsvest is veel te hoog om te gebruiken tijdens het zwemmen in een zwembad. Het jongens zwemvesten assortiment is onderverdeeld in verschillende gewichtsklassen. De jongens zwemvesten van 50 newton zijn over het algemeen geschikt voor veel kinderen. Naast de geweldig leuke jongens zwemvesten verkopen wij ook prachtige zwemshorts.

Voordelig online bestellen

Kinderen moeten veilig het water op, daarom biedt 4ActiveKidz.nl kwalitatieve jongens zwemvesten aan die lang mee zullen gaan. De jongens zwemvesten zijn eenvoudig en snel online te bestellen n op de website. De coolste en hipste jongens zwemvesten vind je gegarandeerd bij 4ActiveKidz.nl. Schaf daarom nu de prachtige jongens zwemvesten makkelijk online aan voor een scherpe prijs. Voor vragen of adviezen over ons jongens zwemvesten assortiment kan je altijd contact opnemen met onze medewerkers. We zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 026-3647398.