Reddingsvesten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Reddingsvesten voor jongens | 4ActiveKidz.nl

Met een reddingsvest zorgt u ervoor dat uw kinderen veilig het water op gaan. Een reddingsvest beschikt over een kraag, die er voor zorgt dat baby’s en kinderen zodra zij in het water vallen direct met hun gezicht naar boven drijven. Een reddingsvest voor kinderen is niet verplicht wanneer u ze bijvoorbeeld meeneemt op een boot. Het is natuurlijk wel verstandig om uw kinderen wanneer zij het water op gaan een reddingsvest aan te trekken. Ondanks dat de kans dat uw kind wanneer u goed oplet in het water zal vallen niet groot is, bestaat deze kans natuurlijk wel. Wanneer dit gebeurt zorgt een reddingsvest ervoor dat een kind verdrinkt wanneer hij of zij in het water valt. Ook wanneer uw kind al een zwemdiploma heeft wordt toch aangeraden om aan boord van een boot een reddingsvest te dragen. De veiligheid van uw kind staat natuurlijk voorop!

Assortiment aan reddingsvesten voor jongens bij 4ActiveKidz.nl

In de webshop van 4Activekidz.nl kunt u terecht voor een divers aanbod aan reddingsvesten voor jongens van de merken Helly Hansen en Baltic. Met het dragen van een reddingsvest op een boot zal uw kind waarschijnlijk geen probleem hebben. Het reddingsvest komt in een leuke oranje kleur. Naast het originele oranje reddingsvest zijn er ook reddingsvesten verkrijgbaar in de kleur geel of met een leuke print. Door de felle kleur valt een kind snel op wanneer zij van de boot afvallen. Er zijn verschillende soorten reddingsvesten voor jongens te bestellen. Deze zijn al beschikbaar voor baby’s vanaf 3 kilogram. Let bij de aanschaf van het reddingsvest er goed op dat de maat van het reddingsvest juist is. Daarbij is het gewicht van uw kind belangrijk. Er zijn reddingsvesten in verschillende gewichtscategorieën beschikbaar. Alle reddingsvesten beschikken over een bandje vanaf de rug die tussen de benen door aan de voorzijde kan worden vast gemaakt om te voorkomen dat het vest uitvalt. De bandjes zijn eenvoudig op maat te verstellen. Aan de voorzijde beschikt het reddingsvest over een rits en kliksluiting.

Online active wear voor kinderen bestellen

Naast reddingsvesten voor jongens bestaat het assortiment op 4ActiveKidz.nl uit vele andere kwalitatieve producten geschikt voor kinderen. Hierbij richten wij ons specifiek op sport en outdoor kleding en accessoires. Het assortiment aan sportkleding, andere kleding en accessoires is van uitstekende kwaliteit en wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden producten van vele soorten merken. Goed contact met onze klant vinden wij enorm belangrijk, u kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor al uw vragen of opmerkingen. Bekijk het assortiment in onze webshop en plaats gemakkelijk en snel uw bestelling online. De bestelling kunt u veilig betalen. Verzending is gratis vanaf €75,- per bestelling en ook retourneren is gratis wanneer de producten niet passen of niet zijn wat u er van had verwacht. Uw bestelling wordt snel bij u thuis geleverd. Neem een kijkje in onze webshop en plaats uw bestelling.  U zult uw kind(eren) enorm blij maken met de kleding van 4ActiveKidz!