Regenbroeken

Naar Filter
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 • - 70%

  waterproof regenbroek Multi season

  Kamik

  Normale prijs: € 69,95

  Special Price € 20,98

 • - 70%

  blauwe regenbroek Darius

  Color Kids

  Normale prijs: € 39,50

  Special Price € 11,85

 • - 70%

  donkerblauwe regenbroek Domas

  Color Kids

  Normale prijs: € 34,50

  Special Price € 10,35

 • - 70%

  zwarte kinder regenbroek Rocca

  Kilmanock

  Normale prijs: € 34,50

  Special Price € 10,35

 • - 70%

  zwarte kinder regenbroek Jr Loke

  Helly Hansen

  Normale prijs: € 59,95

  Special Price € 17,98

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kinderregenbroeken voor jongens kopen | 4ActiveKidz.nl

In Nederland weet je nooit wat voor weer je kunt verwachten en hoe hard het allemaal gaat. Het ene moment schijnt de zon en het andere moment komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Daarom bieden wij van 4ActiveKidz.nl je nu de beste kinderregenbroeken voor jongens aan om te zorgen dat jouw kind droog blijft als hij moet fietsen door de regen. De broeken zijn volledig waterdicht en winddicht dus je hoeft ook niet bang te zijn dat uw zoon kou gaat vatten. We werken met bekendere merken om ervoor te zorgen dat we je een betrouwbare kwaliteit en service kunnen aanbieden. Hierbij kun je denken aan topmerken als Kilmanock, CeLaVi en Tretorn. De kinderregenbroeken voor jongens variëren van prijs, maar over het algemeen bieden wij ze voor een goedkope prijs aan en daarom hoef je ook niet bang te zijn dat je er teveel voor betaald.

De eigenschappen van onze kinderregenbroeken

De kinderregenbroeken voor jongens die wij in ons assortiment hebben verschillen erg van eigenschappen. Zo is de een afsluitbaar met een rits en de ander heeft een elastieken band aan de bovenkant voor de beste aansluiting. Dit is vaak wel nodig aangezien de jongens nog weleens wat ruiger zijn bij het buitenspelen. Verder is de ene broek puur voor in de regen terwijl de andere broek ervoor is gemaakt om in elke weersomstandigheid jou te beschermen. Zo hebben we ook multi-season broeken die speciale kussentjes aan de binnenkant hebben waardoor jongens gewoon buiten kunnen spelen zonder helemaal doorweekt en vies te worden. Ook heeft deze broek sneeuwvangers aan de onderkant van de broekspijpen en daar merk je ook snel het verschil in met andere regenbroeken. De andere broeken hebben daarentegen een gedeelte onderaan de broekspijpen wat uitgelegd kan worden om de broek makkelijker aan te trekken wanneer je schoenen draagt. Het is daarom belangrijk om goed te kijken wat je nodig hebt en dan per product even te kijken wat de eigenschappen zijn, zo kun je de perfecte jongens regenbroek online kopen.

Ons brede aanbod aan outdoor kleding voor kinderen

Het assortiment van 4ActiveKidz.nl bestaat natuurlijk niet alleen uit kinderregenbroeken. Alle kleding die je voor ónder het regenpak zoekt vind je ook gewoon op onze website. Zo kan je rondkijken bij onze afdeling bodywarmers bijvoorbeeld. Wij willen graag dat je alles voor jouw kind bij ons op de website kan vinden dus proberen wij ons aanbod en onze categorieën zo breed mogelijk te maken. Staan er bepaalde producten niet op de website of heb jij suggesties? Neem contact op met onze klantenservice en wij zullen jouw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk beantwoorden. De bestellingen worden op werkdagen direct verzonden en je hebt ze uiterlijk in 2 dagen in huis. Heb je een bestelling geplaatst in een weekend of op een feestdag? Dan wordt het de eerstvolgende werkdag verzonden en heb je het 2 dagen later. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt over de bestellingsregeling, contacteer ons dan!