Bezorgen

Snel en veilig bij je bezorgen vinden wij belangrijk!

Voor de verzending van alle bestellingen maken wij gebruik van de service van PostNL. Bestellingen op werkdagen worden na ontvangst en verwerking van jouw elektronische betaling door 4ActiveKidz uiterlijk de volgende werkdag naar je verzonden. Een bestelling welke geplaatst is in het weekend of op een feestdag, wordt uiterlijk de eerst volgende werkdag aangeboden voor verzending. Je zult jouw bestelling in de meeste gevallen 2 werkdagen na bestelling al in huis hebben.

Leveringen in Nederland

Alle bestellingen worden snel en veilig via PostNL bij je bezorgd. De bezorgkosten zijn in heel Nederland € 3,95 per bestelling. Is het totaalbedrag van jouw bestelling hoger dan € 75,-? Dan is de verzending GRATIS en worden er dus GEEN bezorgkosten in rekening gebracht.

Leveringen in België en Duitsland

De bezorgkosten voor België en Duitsland bedragen € 6,50 per bestelling. Voor België en Duitsland wordt bij een aankoopbedrag hoger dan € 75,- een korting van € 4,- op de verzendkosten gegeven en bedragen derhalve dan € 2,50.

Bezorging via PostNL

Zodra het pakket ter verzending wordt aangeboden, ontvangt je hiervan per e-mail een bevestiging. In deze bevestiging is een link opgenomen waarmee je vervolgens op de site van PostNL zelf kunt zien wat de status is van de zending.

Indien je niet thuis bent op het moment van aflevering komt de chauffeur de volgende dag nogmaals bij u langs. Ben je ook dan niet thuis, dan komt de chauffeur de volgende dat voor de 3e keer. Het komt echter ook voor dat de chauffeur het pakket bij buren afgeeft!

Producten die in een brievenbusdoos passen, zoals bijv. zwemkleding en sokken, verzenden we in een brievenbusdoos via PostNL als brievenbuspakketje. Ook hierbij ontvangt je een mail met een link naar de site van PostNL waarin je de zending kunt volgen. Je hoeft echter niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Bestelling ophalen in Arnhem

Je kunt de bestelling ook bij ons in Arnhem afhalen. Hiervoor dien je wel via info@4activekidz.nl een afspraak te maken.