Betalen

Makkelijk en veilig betalen op de door jouw gewenste manier?

Betalen bij 4ActiveKidz gaat via een beveiligde internetverbinding. De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door 4ActiveKidz worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Betalingstraject

Indien je de gewenste keuze voor een bepaald artikel op de site hebt gemaakt en je hebt jouw adres- en bezorggegevens ingevuld kun je overgaan tot betaling. Op jouw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze.

Betaalmethoden

Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking jouw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij de order meteen in behandeling nemen. Je kunt bij 4ActiveKidz kiezen voor de volgende betaalmethoden: 

iDeal

Online betalen kan veilig en eenvoudig via jouw eigen bank (ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank en SNS Bank). Voor deze online betalingen worden géén kosten berekend. Een betalingsbevestiging wordt op het scherm getoond en tevens gemaild naar het door jouw opgegeven e-mailadres.

PayPal

Betalen met jouw eigen PayPal rekening! PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. De betaling gebeurt via het PayPal-account van de koper en komt terecht op de PayPal-account van de verkoper.

Vooraf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om de betaling via een overboeking te doen. Zodra jouw betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling direct naar je opsturen.

Met digitale acceptgiro jouw online bestelling achteraf betalen via AfterPay

AfterPay voert voor 4activekidz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij 4activekidz.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00.
 
Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Visa

Betaal je liever met behulp van Visa. Dat kan ook zonder dat wij je hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Bancontact / Mister Cash

Speciaal voor klanten uit België hebben we de betaalmethode Bancontact / Mister Cash toegevoegd. Ook hiermee betaal je snel, eenvoudig en veilig zonder dat er kosten bij jou in rekening worden gebracht.

Orderbevestiging per mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt door 4ActiveKidz per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je jouw e-mailadres op onze website juist invoert! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij jouw order hebben ontvangen. Wij willen je vragen deze bevestiging nauwkeurig te controleren en eventuele correcties direct aan ons te mailen via info@4activekidz.nl. Dit voorkomt vertragingen en mogelijke teleurstellingen.